Penslar

Penslar

Här finner ni vårt utbud av penslar och rollers. På Verktyg24 har vi endast endast verktyg och tillbehör av hög kvalitet. Vi har ett brett utbud av målarverktyg och hjälper dig hitta rätt pensel för dina behov.

Hur används penslar och rollers?

En pensel är ett verktyg för att applicera och stryka ut färg på en yta. Penslar har olika borst och form på skaftet beroende på hur den är tänkt att användas, borsten kan vara i natur- eller syntetmaterial. En moddlare är en platt pensel som används för att jämt stryka ut färg på större ytor. En elementpensel används för målning av mindre detaljer och i trånga utrymmen. Vid målning av en husvägg kan detta vara kring husknutar och runt stuprännor. Rollers används för att snabbt applicera täckfärg på stora plana ytor som väggar. En piggroller används ej för målning utan för att jämna ut luftbubblor i massagolv. En uppsättning penslar av god kvalitet är en bra investering för husägare eller andra som ska utföra större eller mindre målarprojekt och det är viktigt att man försäkrar sig om att man har penslar som passar det man ska måla och den färg man tänker använda för att få ett bra resultat. Med rätt underhåll kan en bra pensel räcka mycket länge.

Penslar och rollers på Verktyg24

Hos oss på Verktyg24 finner du ett urval av penslar och rollers av hög kvalitet från kända tillverkare som Ferax och KGC. Om du har frågor kring vårt sortiment av penslar och rollers är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt de rätta verktygen till ditt måleriprojekt.

Uppe till vänster finner ni våran sökfunktion om ni letar efter något specifikt. Om ni saknar något eller har frågor kring vårt sortiment kan ni kontakta oss via telefon eller E-post. Kontaktuppgifter finner ni på botten av sidan. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev så ni inte missar någon av våra nyheter och specialerbjudanden!

Source: Verktyg24.se/penslar