Smygvinklar

Smygvinklar

Här finner ni vårt utbud av smygvinklar. På Verktyg24 har vi endast endast verktyg och mätinstrument av hög kvalitet. Vi har ett urval av smygvinklar och hjälper dig hitta rätt mätverktyg för dina behov.

Vad är en smygvinkel?

En smygvinkel är ett ställbart mätverktyg för att mäta vinklar. Smygvinklar består av två klingor som kan låsas i valfri vinkel med hjälp av en låsmutter de är praktiska verktyg då de är hopfällbara och lätta att bära med sig i en verktygslåda eller verktygsbälte. Vill man veta den exakta vinkeln kan en smygvinkel kombineras med en gradskiva för att få vinkelns gradantal. Smygvinklar är smidiga att använda vid till exempel geringssågning när två arbetsstycken som till exempel golvlister eller dörrkarmar ska fogas samman i en vinkel. De kan också användas för att kopiera en vinkel från ett arbetsstycke till ett annat eller från en ritning. Moderna smygvinklar tillverkas oftast i stål då de är viktigt för mätinstrument att de inte expanderar eller kontraherar vid temperaturskillnader. En Smygvinkel är ett enkelt och användbart verktyg för alla former av snickeri och mindre metallarbeten. Genom att planera och mäta önskad längd och vinkel på sina arbetsstycken kan man arbeta smart, effektivt och undvika misstag samt spara in på sina materialkostnader.

Smygvinklar på Verktyg24

Hos oss på Verktyg24 hittar du smygvinklar av hög kvalitet från amerikanska starrett och svenska Limit. Om du har frågor kring vårt sortiment av smygvinklar och andra mätinstrument är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta de rätta mätinstrumenten för dina behov.

Uppe till vänster finner ni vår sökfunktion om ni letar efter något specifikt. Om ni saknar något eller har frågor kring vårt sortiment kan ni kontakta oss via telefon eller E-post. Kontaktuppgifter finner ni på botten av sidan. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev så ni inte missar någon av våra nyheter och specialerbjudanden!